WROOMservice Covid19 sikker “Kontaktløs Service” – Vi kommer til dig!

Vi har oprettet specifikke protokoller for at beskytte vores kunder, teknikere og samfund.
I denne udfordrende Covid19-tid, hvor personlig afstand og sikkerhed er en af de vigtigste samfundsprioriteter, er WROOMservice mobile værkstedsydelser optimale til at sikre minimal menneskelig kontakt, samtidig med at de også fjerner en masse bøvl med transportaktivitet/låne/lejebiler i forbindelse med service og reparation af dit køretøj. Du bliver hjemme eller på kontoret, mens vores teknikere servicerer dit køretøj på parkeringspladsen, i din indkørsel eller på vejen udenfor dit hus.
Før og efter vi har udført et service eller en reparation på dit køretøj vil nøgler, rat, gearstang og håndbremse blive desinficeret. Alle vores teknikere bruger gummihandsker under hele reparationen. Efter udført service overdrages alle dokumenter og dokumentation til dig digitalt – ingen fysiske papirer skifter hænder.
I vores bestillings proces kan du notere oplysninger om et nøgle-drop-off sted, hvor vores teknikere henter og aflevere nøglen.
WROOMservice følger Covid19 udviklingen løbende, men du kan finder mere information og de generelle retningslinjer i links herunder:
Myndighedernes Covid19 Hotline 
Sundhedsstyrelsen om Covid 19
WHO’s informationsside