Pas på dig selv og din familie når sæsonen skifter – nu er det nemmere end nogensinde før.

Om vinteren står for døren, eller du er på vej afsted på sommertur, er det første skridt mod en større færdselssikkerhed, et par gode vinterdæk eller sommerdæk.

Et par friske vinterdæk er en forudsætning for et godt og sikkert vejgreb, når frost og regn sætter ind, lige som sommerdæk gør dig mere sikker på sommevejene.

De fleste danske bilejere har to komplette hjulsæt ét sæt fælge med vinterdæk og ét sæt med sommerdæk, er du en af dem har vi følgende gode tilbud til dig:

Vær sikker til sæsonen, WROOMservices hjulkampagne:

• Vi henter dine hjul hos din nuværende udbyder og opbevarer dem indtil du får brug for dem.
• Vi kontrollerer alle dine dæk og vejleder dig i deres sikkerhedsmæssige stand.
• Vi afbalancerer og kontrollerer dine sæsondæk inden de monteres på bilen.
• Vi kommer ud til dig hvor du ønsker det og bytter om på dine sæsonhjul.
• Gratis vejhjælp *på sjælland ved overholdt service og dækhotel hos os.
• Vi kører på hele sjælland.

 

Vil du spare 495,- ?

Så bestil hjulskifte sammen med vores udekørende service, lige nu får du det gratis ved bestilling af service! På service siden kan du med dit registreringsnummer og antal kørte kilometer slå direkte op I bilfabrikkens serviceforeskrifter og konfigurere dit service herfra, med fuldt overblik over hvad det koster dig.

Dæk alder beskrivelse

Er dit dæk for gammelt?

Derudover er det også vigtigt at dine dæk ikke er for gamle. Gummi er et organisk materiale der bliver dårligere med tiden. Derfor anbefaler vi at du ikke kører på dæk der er ældre en 6 år, og når du bestiller nye dæk skal det være friske dæk – ikke bare de billigste fra et lagersalg.

Har du kontakt med vejen?

Dæk skal selvfølgelig have nok slidmønster, loven siger min 1,6 mm men vi anbefaler 4mm eller derover, da nedslidte dæk leder vandet markant dårligere – dette resulterer i dårligere vejgreb. Det samme gælder hvis dækket er uens slidt, så midt eller sider er mere slidt end resten. Ved 3mm regn på vejbanen har et dæk med 1,6mm kun 6% vejkontakt ved 125 km/t !

Dæk mønster
Anders fra hjulster

Har du brug for mobilt dækskift – Anders fra Hjulster er klar til at hjælpe!

Har du f.eks. både sommer og vinterdæk der deler samme sæt fælge og ønsker skiftet dine dæk på stedet eller få lappet en punktering så du kan komme sikkert videre. Vi har valgt at fokusere på vores kerne kompetence og derfor indgået et samarbejde med Anders fra Hjulster om hjulskifte og reparation på stedet.

hjulster_logo_color