Aircondition Service, vi kommer til dig!

  • Slut med at køre dit køretøj til og fra værkstedet
  • Slut med besværlige låne- og lejebiler
  • Slut med at spilde tid i venterum
  • Spar kr. 1.000 ved sambestilling

Aircondition Service – hvorfor nu det?

Køretøjets airconditionanlæg kræver regelmæssigt eftersyn og service, så holdbarhed, køle-effekt og hygiejne bibeholdes. Bakterier og svampesporer opstår let uden regelmæssigt service, så optimer hygiejnen med aircondition service fra wRoomservice, vi kommer til dig.

Når bilens airconditionanlæg mangler kølemiddel, skal kompressoren arbejde mere for at opnå den ønskede temperatur. Dette øger brændstofforbruget og slider ekstra meget på kompressoren. Du kan også opleve, at det pludselig leverer lunkent luft, og holder i sidste ende helt op med at virke.

AC Service kr. 1.695*

• Kun kr. 695 i sambestilling med anden service**
Primært til køretøjer produceret før 1. januar 2017. Serviceeftersyn på airconditionanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.

AC Service – Øko gas (R1234YF) kr. 1.995*

• Kun kr. 995 i sambestilling med anden service**
Primært til køretøjer produceret efter 1. januar 2017 med øko-gastypen R1234YF inkl. kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel. Merprisen skyldes et EU-direktiv, der har sat nye krav til gaskølemiddel. Læs mere om det her___ link til https://sn.dk/Forbrug/Prischok-Bilejere-betaler-dobbelt-for-aircondition/artikel/748542

Hvorfor skal du vælge WROOMservice til Aircondition Service?

Udover at vi kommer ud til dig, så du slipper for bøvlet med at køre dit køretøj til og fra værkstedet, så skal du vide at kvaliteten af værkstedernes aircondition-værktøj og maskiner ikke det samme. Hos wRoomservice bruger vi kun højkvalitetsmaskiner, væsker og gas fra Wurth. Spar ikke på kvaliteten af din hygiejne med discountløsninger.

*prisen er inkl 100 g R134A kølemiddel – herefter 2,5 kr pr gram (R1234YF 3,75 kr pr g)
**prisen gælder kun i sambestilling med vores service. Vi lave begge bestillinger samtidig og du får besparelsen.