Aftale partner:

Alle aftaler er juridisk bindende og indgået med WROOMservice ApS (CVR41382740), Valseholmen 5, 2650 Hvidovre.

Vi gemmer dine data:

I forbindelse med lægning af ordre gemmer vi dine data for at kunne behandle dig bedst muligt. I forbindelse med service gemmer vi dig og din bil for at kunne dokumentere udført arbejde og gøre det lettere for dig at finde data o specifikationer næste gang du skal have serviceret din bil. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev bruger vi dit navn og email til at sende dig relevante nyheder og tilbud. Vi leverer aldrig dit navn og email til trediepart uden forudgående samtykke. 

Cookies

Vi gemmer dine data i cookies for at gøre brugen af hjemmesiden lettere samt hvis du har accepteret det for at give dig særlig gode tilbud.

Analytics

Vi bruger google analytics til at opsamle anonyme brugerdata for at kunne forbedre hjemmesidens funktion.

Bestilling

En bestilling er bindende fra købers side fra det øjeblik de har accepteret forretningsbetingelserne. Den er først bindende fra sælgers side når denne har bekræftet ordren. Alle priser og arbejdsopgaver er generet ud fra OE data leveret af 3.part i forhold til den indtastede bil. Der tages forbehold for fejl og mangler i data og WROOMservice forbeholder sig ret til enhver tid at annullere ordre. Vi kører på hele sjælland i forbindelse med alle opgavetyper med mindre andet et specifikt aftalt.

Afbestilling / returret

Bestillingen kan afbestilles indtil reservedele er købt ind og ordren bekræftet fra sælgers side. Herefter kan bestillingen ikke afbestilles / returneres uden en ekstra omkostning. Indtil 48 timer før planlagt service er køber berettiget til at annullere service og frikøbe reservedelene.

Garanti

Alt arbejde udføres med garanti og vi bruger kvalitets reservedele med 3 års garanti.